بازدید معاون بهره برداری و توسعه شرکت آب و فاضلاب مراغه به مناسبت هفته صرفه جویی در مصرف آب از تاسیسات بیمارستان بوعلی سینا مراغه
در چهارمین روز از هفته صرفه جویی در مصرف آب که بنام " مدیریت مصرف آب و انرژی ، غذا، منابع طبیعی و حفظ محیط زیست با هماهنگی قبلی سرپرست محترم معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه از تاسیسات بیمارستان جدید الحداث بوعلی سینا مراغه در روز سه شنبه مورخ 4 تیر ماه با حضور معاون بهره برداری و توسعه و كارشناس مسئول روابط عمومي شرکت آب و فاضلاب مراغه بازدید به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب مراغه ؛ مهندس ناعم وند معاون بهره برداری و توسعه با دعوت قبلی از تاسیسات ، تصفیه خانه فاضلاب ، و مخازن موجود در محوطه بیمارستان بوعلی سینا مراغه بازدید نمودند . در ابتدای این برنامه بازدید جناب آقای داداشی مدیریت محترم بیمارستان سینا ضمن خیر مقدم گویی گزارشی از روند اجرای نگهداری از تاسیسات و برنامه های بهینه سازی مدیریت مصرف آب در این بیمارستان ارائه دادند و خواستار همکاری های دوجانبه در راستای صرفه جویی در مصرف آب و به حداقل رساندن مصارف آب در تاسیسات و ساختمان اداری و بیمارستانی شدند و از حساسیت مدیریت بیمارستان در خصوص به حداقل رساندن میزان مصرف آب تاکید نمودند . ایشان خواستار استفاده از تجربیات ، دانش و پتانسیل بالای کارشناسان شرکت آب و فاضلاب مراغه در بکارگیری از سیستم باز چرخانی دفع فاضلاب بیمارستان سینا پس از تصفیه برای استفاده در آبیاری فضای سبز بیمارستان شدند .
در ادامه مهندس محمود ناعم وند معاون بهره برداری و توسعه شرکت با ابراز علاقمندی و خرسندی از همکاری شرکت آب و فاضلاب مراغه و دانشکده علوم پزشکی مراغه در راستای بازدید از تاسیسات بیمارستانهای شهرستان در خصوص ضرورت و اهمیت استفاده از شبکه نوین جمع آوری دفع فاضلاب در حفاظت از محیط زیست و منابع آبی تاکید نمودند و آنرا در این برهه زمانی کشورمان که احتیاج به فرهنگ سازی و مدیریت مصرف حامل های انرژی بخصوص آب دارد کار ارزشمندی دانستند و بر لزوم همکاری و تعامل بین دو ارگان تاکید کردند . مهندس ناعم وند بهمراه کارشناس محترم دفتر فنی و مسئول نگهداشت بیمارستان آقای مهندس جواد زاده ، کارشناس مسئول بهداشت محیط زیست آقای پرتوی و مهندس جباری مسئول تاسیسات بیمارستان از تاسیسات ، سیستم بازچرخانی دفع فاضلاب بیمارستان و اماکن پخت و پز و شستشوی ظروف بیمارستان بازدید و راهنمایی های لازم در مورد مدیریت مصرف آب و به حداقل رساندن مصارف آبی ارائه دادند .
٠٨:١٤ - چهارشنبه ٥ تير ١٣٩٨ / شماره : ٤١٠ / تعداد نمایش : ١٧٧٨