منوی اصلی
تصاویر مراغه
 

برج مدور

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 452870
 بازدید امروز : 1088
 کل بازدید : 3444491
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 0.3594


  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری کارگاه آموزشی کلرزنی ، کلرسنجی و کنترل کیفیت آب با حضور آبداران و رابطین بهداشت محیط کنترل کیفیت و بهورزان در راستای ارائه خدمات کیفی و مطلوب به مشترکین محترم با مشارکت معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی و شرکت آب و فاضلاب مراغه

برگزاری کارگاه آموزشی کلرزنی ، کلرسنجی و کنترل کیفیت آب با حضور آبداران و رابطین بهداشت محیط کنترل کیفیت و بهورزان در راستای ارائه خدمات کیفی و مطلوب به مشترکین محترم با مشارکت معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی و شرکت آب و فاضلاب مراغه

جلسه هم اندیشی و همایش آبداران ، رابطین کنترل کیفی و بهورزان روستاهای شهرستان ویژه مراغه با هدف ارتقاء دانش در جهت بهداشت آب، حفاظت از تاسیسات آبرسانی و ارائه خدمات بهینه به مشترکین روستایی با حضور مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مراغه ، معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، معاون بهره برداری و توسعه آب ، کارشناسان بهداشت محیط معاونت دانشکده علوم پزشکی مراغه  در روز دوشنبه مورخ 2 بهمن ماه در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

   به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب مراغه ؛ این کارگاه یک روزه  به منظور ایجاد هماهنگی و تعامل بین کارشناسان بهداشت محیط ، رابطین کنترل کیفی آب ، بهورزان و آبداران جهت ارتقای سطح علمی و با هدف بهبود کیفیت آب آشامیدنی در روستاهای تحت پوشش شهرستان برگزار گردید.

  در ابتدای کارگاه آموزشی ؛ سرکار خانم دکتر حق گشایی معاونت محترم بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن خوش آمد گویی  طی سخنان کوتاهی به نقش بسیار مهم بهداشت آب در تامین سلامت جامعه پرداختند وبا تشکر از زحمات و تلاشهای  مهندس ناصری مدیر عامل و همکاران خدوم شرکت آب و فاضلاب مراغه در تامین آب شرب بهداشتی و با کیفیت تقدیر نمودند .

    در ادامه مهندس ناصری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مراغه نیزطی سخنانی با تشکر از ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی و معاونت محترم بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مشارکت و برگزاری این کارگاه آموزشی اظهار داشتند: تلاشگران عرصه سقایت و امنیت بهداشتی جامعه ، با تلاش های خود مخصوصا در عرصه صنعت آب و فاضلاب با ارائه خدمات ارزنده در ارتقای امنیت بهداشت جامعه نقش موثری ایفاء       می نمایند. از جمعیت حدود 300 هزار نفری حدود 215 هزار نفر در شهر مراغه و حدود 80 الی 85 هزار نفر در روستاهای این شهرستان ساکن هستند . شهرستان ویژه مراغه دارای 176 روستا می باشد که از این تعداد 97 روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب مراغه قرار دارد که امیدورایم در آینده شاهد ارائه خدمات 100 درصدی به تمامی روستاهای شهرستان باشیم .

   ایشان افزودند : در خصوص پایش و رصد کامل کیفیت آب شرب شهرستان توسط اکیپ کنترل کیفیت آزمایشگاه تصفیه خانه آب مراغه نمونه برداری بصورت روزانه از 23 نقطه در سطح شهرمراغه و نیز               نمونه برداری از روستاهای تحت پوشش بصورت ماهانه انجام می گردد. مهندس ناصری با اشاره به ظرفیت تولید آب شرب شهر مراغه به میزان 700 لیتربر ثانیه با کیفیت و استاندارهای بالا در تامین آب از سد علویان اشاره کردند و در خصوص تامین منابع آبی دیگر و کاهش وابستگی به آب سد علویان در تامین آب شرب پایدار تاکید نمودند و افزودند درصورت تامین منابع مالی شاهد جایگزینی و کاهش وابستگی به آب سد علویان خواهیم بود. مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مراغه با اشاره به تکمیل سازه و ابنیه احداث مخزن  زلالساز سوم به ظرفیت پنج هزار متر مکعبی تصفیه خانه آب و در صورت خرید تجهیزات الکترومکانیکال و بهره برداری از آن 30 درصد به ظرفیت تولید آب شرب شهر مراغه اضافه خواهد شد. که با احداث مخزن زلال ساز چهارم در آینده  نیاز شهر مراغه تا 30 سال آینده برطرف و شاهد کاهش چشمگیر کدورت آب در مواقع بارندگی های سیل آسا خواهیم بود .

 ایشان با تاکید بر این موضوع که آب شرب مراغه نسبت به آب سایر شهرهای استان از نظر کیفیت دارای مطلوبیت بسیار بالائی می باشد به نقش آبداران و رابطین کنترل کیفی آب اشاره کردند و گفتند :  وظيفه شركت آب و فاضلاب مراغه  تامين آب شرب سالم مي باشد كه آبداران بايد در اين زمينه نقش بسیار مهمی را ایفاد می کنند .

در ادامه آقای دکتر امیر پور ریاست محترم گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی  دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه از زحمات مهندس ناصری در برگزاری کارگاه آموزشی و لزوم ارتقای علمی و عملی رابطین کنترل کیفی آب و آبداران و بهورزان تقدیر نمودند .  آلودگی بیولوژیکی آب بیماریهای مرتبط با آب و روشهای پیشگیری متناسب با آنها بیماریهای منتقله از آب و تفاوت عوامل میکروبی بیماری زا با آلایندهای شیمیایی آب و  تداوم کلرزنی، رعایت اصول بهداشتی و ایمنی کار با مواد گندزدا در محیط کار، کلر سنجی روزانه از نقاط مختلف با همکاری بهورزان در روستاها، میزان مطلوب کلر باقیمانده در شبکه های آب شرب و اصول شستشوی تاسیسات از جمله مباحث مطرح شده توسط ایشان در این کارگاه بود.

بخش سوم کارگاه آموزشی کلر زنی و کلر سنجی توسط مهندس کاظم اسماعیل پور کارشناس بهداشت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه اختصاص داشت که ایشان مطالبی را در خصوص تعریف آبدار وظایف آبداران و انواع آبها از نظر آبهای سطحی و آبهای زیر زمینی طرز تهیه کلر مادر گندزادیی آب در مناطق روستایی از قبیل جوشاندن ، تعیین حجم آب ، گند زادیی آب در مقایس بزرگ از قبیل کلرینه کردن مخازن ارائه نمودند .

بخش پایانی کارگاه آموزشی توسط دکتر جباری رئیس اداره کنترل کیفیت آب شرکت آب و فاضلاب مراغه ضمن تاکید بر نقش بسیار مهم آبداران و رابطین کنترل کیفی آب در تامین آب شرب سالم برای روستاییان به ارائه مطالبی به شرح ذیل پرداختند  :

-         هدف از کلر زنی در سامانه های تامین و توزیع آب آشامیدنی - آلودگی با منشاء زیست شناختی در آب - نکات مربوط به کلر زنی و کلر سنجی -کدورت آب و میزان آن در آب - مقدار استاندارد کدورت آب - تشخیص کدورت کمتر و بالاتر از 4NTU - اشکال کلر در مورد استفاده در گند زدایی آب .

لازم به ذکر می باشد آزمایشگاه آب مراغه با تکیه بر کادر مجرب و با دانش و همچنین خرید دستگاههای بروز با اخذ گواهینامه ایزو 17025  برای دو دوره مستمر 4 ساله و همچنین اخذ گواهینامه های 2018 : 45001  ISO  و 2015  : 14001 ISO و 2015  : 9001 ISO پیشتاز در ارائه خدمات با کیفیت و مطلوب در سطح استان و منطقه می باشد .

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب مراغه

 


١٠:١٩ - دوشنبه ٢٣ بهمن ١٤٠٢    /    شماره : ٥٥٦    /    تعداد نمایش : ١٧٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





صفحه اصلیIاخبارIخدمات مشتركينIدرباره ماIارتباط با ما
 
  © Abfa-maragheh.ir . All rights reserved .