به مناسبت گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر و به همت اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ویژه مراغه و شرکت آب و فاضلاب مراغه از دو نفر از همکاران به عنوان کارگر نمونه سال ۱۴۰۵ تجلیل شد
به مناسبت گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر و به همت اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ویژه مراغه و شرکت آب و فاضلاب مراغه از دو نفر از همکاران به عنوان کارگر نمونه سال ۱۴۰۵ تجلیل شد
این مراسم که در فضایی صمیمی و با حضورمسئولین و مردم انقلابی و همیشه در صحنه شهرستان ویژه مراغه در شصت و دومین ( 11 اردیبهشت ماه ) حضور شبانه درمیدان شهدای طلوع فجر برگزارشد، بر اهمیت نقش کارگران در توسعه و پیشرفت منطقه تاکید داشت.
مهندس طوسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مراغه ، معاون مدیر کل و ریاست اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ، ریاست محترم اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ، فرمانده محترم بسیج حوزه شهید باهنر سپاه ناحیه مراغه و دیگر مسئولین شهرستان در این مراسم حضور یافتند و ضمن گرامیداشت روز جهانی کارگر، از خدمات بیشائبه کارگران در پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی شهرستان قدردانی کردند.
حضور مسئولین و مردم در این مراسم شبانه در میدان اصلی شهر، نشان از اهمیت جایگاه کارگران در جامعه و قدردانی از تلاشهای آنان داشت. این رویداد فرهنگی و اجتماعی، فرصتی مغتنم برای قدردانی از زحمات بیدریغ کسانی بود که با دستان پرتوان خود، سازندگی و آبادانی را رقم میزنند.
لازم به ذکر می باشد در این مراسم ازتلاش ها و زحمات ارزشمند آقایان: کیوان موسوی فر و آرش عادلی به عنوان کارگران نمونه شرکت آبفای مراغه در سال 1405 با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.